Start » Nyheter

Start > nyheter > #MACHO BIKE

#MACHO BIKE

MACHO BIKE elcyklar har kommit till Sverige. Först ut på marknaden är hybridmodellen MACHO "FAT MINI", 20''x 4''.
Cyklarna kan fås med olika motorallternativ för att passa alla cyklister. "FAT MINI" kommer med motor allternativen 250W eller 750W. Batterierna är med celler från SAMSUNG och har kapaciteten 13 Ah/36V eller 16Ah/48V. Elcykelpremien omfattar båda varianterna och gör de redan prisvärda modellerna ännu mer attraktiva. Notera att den starkare modellen på 750W är en moped klass 2. 

MACHO fat mini är utrustad med extra breda däck vilket gör cykeln användbar på alla underlag. Den är lätt trampad på vanlig väg men tar sig även fram på underlag där smala däck skulle skära ner i underlaget och begränsa din framkomlighet. Med MACHO FAT MINI kan du bekymmersfritt ta dig fram på grusvägar, stränder, ängar, snö i skog och mark och på många andra platser.

MACHO är utrustad med genomgående välkända komponenter vilket gör att de kan servas och underhållas över hela landet. Högst utrustningsnivå har vår  "speed biken" på 750W (se separat produktblad).
Elcyklar är stöldbegärliga och MACHO  drar ögonen till sig. MACHO går enkelt att vika ihop och du kan ta den med dig på tåget, i bilen, in på kontoret upp i din lägenhet etc. Att du enkelt kan ta med dig din MACHO in i bostaden eller på kontoret minskar stöldrisken.

MACHO betyder tuff. 
Vi tycker att namnet passar bra på en cykel som klarar av tuffa miljöer och som kan ta dig ut på äventyr av alla de slag. 

Sidan MachoBike.com är under uppbyggnad.
Vi söker profesionella återförsäljare över hela landet.
Kontakta oss för mer information och provcykling.

Crossborder Int AB, Leverantörsvägen 4, 187 66 Täby
Telefon. 08-590 77 660

IT's MACHO TIME!

 

Stefan Riddarcrona, 2018-08-13

Ny elcykel, Macho Bike, Elcykelpremie, Bästa elcykeln på marknaden? Hybridcykel, Bästa pris elcykel


© Crossborder International AB, 2019, AAA Highest Credithworthiness since 2014.


 | Webbkarta | Admin |