Start » Om oss

Om oss

Crossborder International AB är ett svenskt grossistföretag med återförsäljare i Sverige, Finland Danmark och Norge. Vårt ständigt växande nät av återförsäljare består av cirka 550 butiker.. Kontor och lager ligger i Arninge/Täby (strax norr om Stockholm).

I januari 2014 erhöll Crossborder AAA-rating i Bisnodes/Justitias system för kreditvärdighet. AAA-rating är den högsta möjliga kreditratingen och innehas endast av cirka 4% av alla svenska företag. Det är därför tryggt för dig som leverantör eller kund att göra affärer med Crossborder International AB.


Crossborder marknadsför uteslutande originalprodukter av allra högsta kvalité. Bland våra internationellt kända varumärken hittar Ni ett antal produkter med unika egenskaper - se upp för kopior! Gentemot våra återförsäljare har vi snabba leveranser och attraktiva lösningar.
Nya intresserade återförsäljare är välkomna att diskutera ett framtida samarbete.

Storförbrukare av färg (målare, byggföretag, hustillverkare, kommuner, landsting, skolor, fastighetsförvaltare, sjukhus etc) kan vända sig direkt till oss för att teckna specialavtal.

Crossborders produkter återfinner Ni bland specialiserade detaljister runt om i Norden.
Bland våra återförsäljare återfinns, färghandlare, järn- och byggaffärer, glasmästerier, tygbutiker, design & inredningsbutiker m.fl.

Vissa av våra produkter  (BIONI-färg, ett bredare urval av mönster på fönsterfilmer, samtliga smycken etc) har varit svåra att hitta i butikerna och vi erbjuder därför dig som kund en enkel möjlighet att beställa direkt från vår WEBSHOP.

 

 

                                                                                                                                   

 

Smycken och fritidsprodukter är under lansering. Kontakta oss direkt om du vill veta var de hittas.

 

 

 

 


© Crossborder International AB, 2019, AAA Highest Credithworthiness since 2014.


 | Webbkarta | Admin |